fbpx

Word raadslid!

Ben jij gedreven, daadkrachtig en heb jij hart voor de rechtenfaculteit?
Dan zoekt Progressief Rechten jou! Al sinds 1974 vertegenwoordigen wij de belangen van alle rechtenstudenten. Bruis jij van de goede idee├źn en vind jij het leuk om jouw mening en die van je medestudenten te vertegenwoordigen? Solliciteer dan voor de kandidaatsfractie van Progressief Rechten, in samenwerking met De Vrije Student, voor het collegejaar 2021-2022. Samen met acht andere studenten en negen docenten heb jij de mogelijkheid verandering te brengen en heb je inspraak in de dagelijkse gang van zaken op de faculteit. Daarnaast krijg je de kans om te werken aan je soft skills en is het een mooie kans je CV net dat extraatje te geven.

 

Sinds vorig jaar heeft Progressief Rechten een lijstverbinding met De Vrije Student, om studenten op een hoger niveau te helpen dan enkel op faculteitsniveau.

 

 

Wij zoeken mensen die vooruitstrevendheid hoog in het vaandel hebben staan en klaar zijn om komend jaar het verschil te maken.
Ben jij geïnteresseerd? Stuur je CV, tezamen met een korte motivatie, voor zondag 7 maart 2021 23.59 naar bestuur@progressiefrechten.nl

 

 

Overigens heb je als student recht op een beurs van de universiteit wanneer je in de faculteitsraad zit.

 

 

Voor eventuele vragen kan je terecht bij het bestuur of de huidige fractie, via bestuur@progressiefrechten.nl, of stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram!

 

w

Zichtbaarheid

Om de vereniging komend jaar naar een hoger niveau te tillen, zullen wij ons vooral gaan inzetten voor betere zichtbaarheid van de vereniging gedurende het studiejaar.

Verenigingsleven

Het verenigingsleven heeft een grote invloed op de sfeer binnen PR en bepaalt of de vereniging ook interessant is voor leden die niet actief zijn binnen de vereniging.

Faculteitsraad

De vertegenwoordiging van de rechtenstudenten binnen de faculteitsraad blijft de belangrijkste taak van Progressief Rechten. Met een sterke vertegenwoordiging kunnen wij onze progressieve idealen beter waarmaken.